Българския Tribulus Terrestris, oт който се произведжа Трибестан

Български Tribulus Terrestris

Българския Tribulus Terrestris, oт който се произведжа Трибестан. Трибулус, който се бере специално за производството на Трибестан

Може да предположите, че Трибестан е същото като всеки вид Tribulus, да? Трибестан е уникален, тъй като съдържа всички активни съставки в балансирана форма.

Tribulus Terrestris е растение, което расте по целия свят, но в България се бере специално за трибестан.

Представете си, ако искате да направите ябълков сок у дома. Да, имате нужда от ябълки, но концентрираните ябълки съдържат цялата каша, кора и малко количество чиста ябълка, нямат толкова добър вкус и не са най-здравословните, нали? … Трибестан съдържа ефективно само пресни ябълки и това го прави толкова ефективен, тъй като всички активни съставки са изолирани, за да се получи фин сок. Необходими са повече от 2000 lbs Tribulus Terrestris, за да се направят 40 lbs от оригиналния Tribestan.

Накратко за българския Tribulus Terrestris

Всички продукти на Трибестан съдържат само 100% ЧИСТ български трибулус, който е набран и произведен в България при правилните условия. Не се задоволявайте с по-ниски марки, които са наситили пазара през последните години.

Tribulus Terrestris е цъфтящо растение, произхождащо от топлите региони с умерен климат като Азия, Африка и Австралия и тропическите региони на Европа (особено България). Използва се в билкови лекарства от векове.

За какво се използва растението трибулус

Tribulus Terrestris се използва за безплодие и жизненост от дълго време. Tribulus в съвременните години е доказано, че помага при плодовитостта, повишен тестостерон при спортисти, особено културисти. Този невероятен растителен екстракт е бил използван от мъже и жени по целия свят с много проучвания, показващи колко мощен е с ефект върху здравето на спермата и тестостерона. Проучване, проведено в Австралия върху жени без овулация, за да се види дали Tribulus може да стимулира овулацията. 67% реализират нормализирана овулация.

Друго скорошно проучване при мъже за проблеми със спермата. Проучването показва 61% увеличение на зачеването при двойки със сперматозоидни антитела, причиняващи тяхното безплодие.

Трибулус по света

През 90-те години на миналия век Tribulus Terrestris стана известен в Северна Америка, след като източноевропейски олимпийски атлети казаха, че приемането на трибулус е помогнало за тяхното представяне, като е увеличило тестостерона им.

Не забравяйте, че всички наши продукти са ИСТИНСКИТЕ български трибулуси, които се добиват и произвеждат само в България. Други компании, които ви предлагат Tribulus от Индия и Китай, ви дават продукт, който няма да е ефективен.

Трибестан се произвежда от най-мощния екстракт от трибулус

Активните съединения в Tribulus се наричат ​​стероидни сапонини. Години наред България произвежда най-мощния трибулус благодарение на перфектния си климат и най-съвременните производствени процеси с патентования трибестан. За съжаление, пазарът е наводнен с евтини екстракти от Tribulus от цял ​​свят. Tribestan е оригиналната марка от България, представена за първи път на пазара, и все още остава най-мощният и силен екстракт от Tribulus в света и най-продаваният естествен тестостеронов бустер!

Поръчайте тук Трибестан