Добавки за гориво за по-добра работа на двигателя

добавки за гориво

Оптимизирайте ефективността с добавки за гориво

Ако искате да поддържате вашия двигател и горивопроводи да работят гладко за години напред, тогава да, важността на горивните добавки не може да бъде подценена. Отново, превантивната поддръжка се отнася за всяко превозно средство и гарантирането, че горивото ви е на ниво, ще ви помогне да го поддържате в движение.

Допълнителните смазочни и почистващи качества помагат на вашия двигател да избегне високо триене и износване. Чистият двигател има по-малко трудни стартирания. Премиум бензинът не е освободен от изискванията за превантивна поддръжка.

Нужно ли е да слагам добавки, ако двигателя работи добре?

Има място за подобряване на общата ефективност на двигателя. Според EPA средното конвенционално превозно средство преобразува само 12-30% от химическата енергия в бензина в кинетична енергия, за да придвижи колата напред.

Цели 72% от тези неефективности възникват в двигателя. Всяко подобрение тук може значително да подпомогне ефикасността на нашите горивни системи. Може също така да ни помогне да извлечем повече от горивото, което използваме.

Какви превозни средства може да подобри слагането на добавката за гориво?

  • За стари автомобили: Добавките за гориво може да са особено полезни за по-стари автомобили, тъй като са създадени за различни видове гориво и имат различни нужди от съвременните автомобили. По-старите седалки на клапаните, двигателите с висока компресия и старите части може да изискват добавки, за да ги поддържат в движение, както е предвидено първоначално.
  • За сезонни артикули: Горивото в косачката ще се развали, ако не се използва през студените зимни месеци. Стабилизатор може да го запази свеж. Стабилизатор също би помогнал на лодка, която вижда водата само през лятото. В зависимост от горивото, което използвате, стабилизаторите може да са особено необходими тук. Тъй като етанолното гориво може да реагира силно на излагане на вода.
  • За дизелови превозни средства: Дизелът е съвсем различна игра поради разликите в конструкцията на двигателя и състава на горивото. Стабилизатори, антифриз и добавки против желиране могат да бъдат огромна полза за дизеловите превозни средства. Камион, който не стартира, може да навреди на доставката или на самия камион, като спре производството и причини скъпи забавяния или ремонти. Шофьорите могат да ги поддържат да работят добре и да предотвратят тези проблеми с добавки.

Подобрете ефективността на двигателя с добавки за гориво, гарантирайки перфектна работа и икономия на гориво. Вижте нашите предложения.