Идеи за чаши със снимки

Идеи за чаши със снимки

Идеи за чаши със снимки

По-долу ще дадем няколко съвета как най-добре да проектирате вашата фото чаша. Ние правим чаши със снимки от доста дълго време, така че ще ви кажем какво и как най-добре да ги поставите върху чашата.

  1. Колко снимки можете да направите на чаша?

Някои клиенти изпращат 15-20 снимки и искат да ги поставят на една чаша. Разбира се, можем да го направим, но ако искате чашата да изглежда красива, струва ми се, че не е препоръчително да публикувате повече от 8-10 снимки, поради факта, че изображенията се оказват много малки.

Имаше изключения, когато поставяхме до 60 портретни изображения върху чаша. Това бяха снимки на чаша за училище. Конкретно целият клас беше настанен там. Да ви кажа, много добре се получи. Но чашите със снимки изглеждат още по-добре, когато всяка чаша има една голяма красива снимка. Портретните снимки все още могат да се поставят в големи количества. Но когато снимката е от природата и има хора някъде сред природата, тогава такива снимки, намалени, не изглеждат много добре в голям брой. По-точно, те могат да бъдат разпознати само от тези, които са ги изпратили.

  1. Метод за печат на чаши върху снимки

В общ смисъл, методът на печат се извършва чрез метода на сублимация, въпреки че можем да правим и ваденки. Но ако поръчам стикер на парче, това ще бъде непосилно скъпо, така че сублимацията е правилният начин.

Второто нещо, за което искам да говоря, е размерът на изображението, поставено върху чашата.

Има 2 метода за печат:

  • Печат върху чаша със снимка до ръба;
  • Печат върху фото чаша с отстъп от краищата.

 

Струва ми се, че печатът на ръба изглежда по-красив, но при печат по този начин възникват технически затруднения, които могат да доведат до висок процент дефекти по време на печат. Затова ние се ангажираме да отпечатаме снимка на чашата с ръба, но на висока цена, която отчита разходите за дефекти.

Можете да поръчате сега!