Истанбул – Бургас – частен трансфер с такси

частен трансфер с такси

Истанбул – Бургас – частен трансфер с такси. Най-удобният начин да стигнете от Истанбул до Бургас е да поръчате междуградско такси на точно при нас. Частен трансфер по маршрута Истанбул – Бургас ще Ви спести от необходимостта да наемете кола, да се движите по местните пътища, да мислите за паркиране и други подобни.

Предлагаме Ви изгоден трансфер до летище или хотел, както и такси от Истанбул до Бургас.

Ето защо да изберете нас:

-Автомобили с пълна застраховка.

-Без скрити такси, всичко е включено в цената.

-24 часа в денонощието, седем дни в седмицата.

Това е сериозно и отговорно. И ние отговорно заставаме с делата си зад думите си, които четете тук.

Направете Вашата заявка за трансфер Истанбул – Бургас.

Попълнете формата за поръчка или ни се обадете.

Ето и един отзив от клиент, ползващ услугите ни за трансфер от Истанбул до Бургас:

„Дойдох на гости при роднини в Истанбул и реших да релаксирам за една седмица на българските плажове. Поръчах трансфер от Истанбул до Бургас и обратно. Колата беше изпратена безпроблемно в избрания от мен час и дори ми направиха отстъпка за обратен трансфер.

Таксито беше чисто, шофьорът беше учтив, нагласи климатика на желаната температура и пусна релаксираща музика със звуците на природата. Не разговарях по време на пътуването, остави ме да поспя, тъй като тръгнахме рано сутринта, почти през нощта. Когато бяхме вече на територията на България, по пътя шофьорът направи за мен мини-обиколка на Бургас, показа ми кои са основните забележителности и след това ме закара право до вратата на хотела. Много съм доволна. На връщане имаше друг шофьор, но пътуването се оказа не по-малко удобно.

Един изключително удобен и привлекателен тарансфер -Такси Истанбул – Бургас

Трансферите са възможни от Истанбул (летище Ататюрк), както и от всеки хотел в Истанбул до избрания от Вас хотел, апартамент или къща в Бургас, където желаете да отседнете.