Какви картини за хол да изберете за Вашия хол

картини за хол

Какви картини да изберете за Вашия хол

  • Картини за хол с изображения на животни и растения;
  • Картини за хол с историческа тематика;
  • Картини за хол – пейзажи;
  • Модерни картини (творчество на съвременни художници);
  • Картини на цялата стена;
  • Модулни картини;
  • Собствено ръчно изработени картини.

Изображения на животни и растения върху картина за хол

Най-лесният избор за картина за хол са животни и растения. Такива картини обикновено се поставят в хола над дивана. Подреждат се по двойки по стените или се поставят на масата вместо снимки. Може да има много места за поставяне на снимки, основното е те да се вписват в цялостния дизайн на Вашия хол.

Изображенията на животни са подходящи за картина в хол, които имат вълна или козина. Също така е за предпочитане да се използват топли нюанси и обемни материали.

Растенията в картините винаги символизират нежност и лекота. Подходящи са картини с растения за светли просторни холове, изпълнени в естествени цветове и с естествени мебели. В този случай е по-добре да се даде предпочитание на тъканите материали.

Какво да кажем за исторически картини в хола

Историческите картини в интериора на хола винаги изглеждат много хармонично.

Това не означава, че трябва да са изображения на военни операции, но ако човек се възхищава на някои исторически личности, тогава той може да постави снимки с техните изображения на видно място, например, над камината в хола.

Можете също така да дадете предпочитание на по-познати картини, чиито оригинали са в различни галерии по света. Основното е, тези картините идеално да се вписват в духа и стила на Вашия хол.

Пейзажи в картините за хол

Рисуването на стената в хола винаги изглежда страхотно. Особено през зимата няма достатъчно ярки цветове и приятен пейзаж в картината значително ще ви развесели.