Какви са предимствата на естествените линкове?

естествените линкове

Какво са естествените линкове

Естествените линкове са този, които възниква органично.

Естествени линкове:

  • Нямат параметри за проследяване.
  • Не съществуват в рамките на спонсорирано или платено съдържание.
  • Не пренасочване чрез JavaScript или инструменти за осигуряване на приходи.

 

Естествената връзка съществува като препратка към част от съдържание, уебсайт или източник.

 

Естествени линкове се отнасят за връзките, които блоговете получават от външни сайтове, без собственикът или операторът на сайта да изискват това. Накратко, вашият уебсайт трябва да има страхотно съдържание, за да получите тази връзка. Можете да опитате да мислите за естественото свързване като за знаменитост. Обществото обикновено възприема знаменитостите като готини и модерни хора и по този начин в крайна сметка им обръща внимание.

Същият принцип важи и за естествените връзки. Когато друг сайт има връзка към вашия уебсайт или публикация, това означава, че вашето съдържание е първокласно и е нещо, което собствениците биха искали да представят. Някои собственици на блогове може също да изпращат читатели към вашия блог, защото твърдо вярват, че има съдържание, полезно за техните читатели и което си струва да бъде споделено с други.

 

 

Какви са предимствата на естествените връзки?

Традиционното изграждане на връзки и естественото изграждане на връзки предлагат разнообразни предимства. За естествените връзки някои от неговите предимства включват повишена видимост на марката, повече трафик и по-добро класиране.

Въпреки това, някои предимства правят възможно естествените връзки лесно да засенчат другите. Те включват:

 

  • Увереност:

Нищо не прави собственика на уебсайт по-горд и уверен в работата си от откриването, че съдържанието му е привлякло 100% естествени връзки. Вероятно ще ви накара да удвоите усилията си за SEO.

 

  • Признание в индустрията:

Вашата марка става по-видима, когато уебсайтът се споменава в публикации в индустрията.

 

  • Изграждане на взаимоотношения:

Когато започнете да получавате естествени връзки, ви се предоставят уникални възможности да започнете разговори с хора от индустрията и влиятелни хора. Разговорите могат с времето да доведат до по-добри отношения в бъдеще.

 

  • Социални споделяния:

Получаването на голям брой споделяния в социалните платформи и създаването на съдържание, способно да привлича естествени връзки, са тясно свързани.

 

  • Експоненциален растеж на връзката:

Блог, който получава много естествени връзки от известни индустриални сайтове, ви дава възможност да получите допълнителни естествени връзки от водещи блогове във вашата ниша.