Как да изберем най-доброто туристическо дамско бельо?

туристическо дамско бельо

Вашият първи слой облекло на планинската пътека е туристическо дамско бельо и то носи повече отговорности, отколкото може би си мислите. Ако цял ден се борите с клинове, влага и усукване, постоянното пренареждане ще ви забави. И ако перете бельото си на разходка или го носите няколко дни, е необходим контрол на миризмата. Тествахме най-добрите марки в различни стилове и материали, за да определим кои ще носим, ​​почистваме и повтаряме при пътувания с раница и кои ще бъдат отнесени само към улично облекло.

Най-доброто туристическо бельо за жени: Рецензии и препоръки

Най-добър като цяло: Дамски бикини от естествена материя – основно от вълна

Плюсове:

  • Размери: XS-XL
  • Състав на тъканта: 83% мериносова вълна, 12% найлон, 5% еластан
  • Налични стилове: слип, прашка
  • Професионалисти
  • Устойчив на миризми
  • Удобен
  • Добро покритие

Минуси:

  • По-тънък колан

Туристическо дамско бельо: Рецензии и комфорт

Може да мислите за вълната като за ексклузивен за зимата материал, а не за това, което искате да търкате дупето си цял ден. Но вълната има много страхотни характеристики, които правят най-добрите туристически чорапи и това мериносово дамско бельо идеални за целогодишни приключения. Докато вълната има репутацията на драскаща се, ултра фината мериносова вълна е много мека. Освен това има редица качества, които традиционното памучно бельо не притежава. Като помага за регулиране на телесната ви температура, изсъхва бързо и диша изненадващо добре. Високото съдържание на мериносова вълна в естественото туристическо бельо на Ibex им осигурява отличен контрол на миризмата и комфортно усещане.

По време на тестването те осигуриха добро покритие, без изплъзване. Останаха удобни, когато бяха мокри, както и няколко дни подред при по-дълги пътувания с раница. Това е така, защото мериносът отвежда влагата, докато естествено антимикробната тъкан пропуска миризмите. Но също така са меки и достатъчно удобни за ежедневно носене. Ластикът е по-тънък, но е мек и се възстановява добре, така че не се вкопава или разтяга.

Как да изберем най-доброто туристическо дамско бельо

Най-доброто туристическо бельо за жени трябва да стои на място, да се чувства удобно, да изсъхва бързо и да намалява миризмата. Вашият тип тяло вероятно ще има много общо с издръжливостта и комфорта на вашето дамско бельо, така че проверявайте размерите, стиловете и мерките, както бихте направили при други облекла за ефективност. Потта, дъждът и пресичането на река могат да навлажнят чекмеджетата ви, така че бързото изсъхване ще ви осигури по-удобство. Ако пътувате, може също да се наложи да перете дрехи в движение и колкото по-бързо изсъхне първият ви слой, толкова по-добре. Контролът на миризмите е страхотен по време на пътека до града и когато сте на туризъм в продължение на дни или седмици.

Открийте перфектното дамско бельо, което подчертава красотата на твоята фигура и осигурява комфорт, като прикрива недостатъците и подчертава предимствата ти. Разгледайте предложенията ни.