Кога да изпратим доставка на цветя в София

доставка на цветя в София

Кога да изпратим доставка на цветя в София

Когато никой не знае точната дата на доставката, някои избират да изчакат, докато родителите обявят новината си, преди да изпратят цветя. Ако сте много близки с мама, може да бъдете информирани за термина й. В този случай можете да изберете доставка на цветя в София на същия ден или на следващия ден и да изпратите цветята директно в болницата или можете да ги изпратите директно до вратата на новия родител.

По този начин те ще бъдат приятно изненадани, след като се върнат у дома с новороденото си. Ако поръчвате онлайн, не забравяйте да изберете договореност, която предлага доставка на следващия или същия ден, и не забравяйте да направите поръчката си преди крайния час.

Защо да подарявате цветя при раждането на бебе

След като една двойка станат родители, начинът, по който живеят, моментално се променя! Освен грижите за новия живот, има неща като подготовка на бебешката стая, закупуване на дрехи и оборудване и т.н.

Родителите със сигурност оценяват подкрепата от приятели и семейство през този преходен период, поради което изпращането на поздравителни цветя за ново бебе е страхотна идея! Изпращането на букет от красиви цветя на нов родител може да бъде значим насърчителен подарък. Техният аромат и вид със сигурност ще им донесат радост и щастие. Моля, прочетете по-долу, за да научите повече за новите бебешки цветя и етикета, който трябва да следвате, когато правите това.

Какви цветя да подарите на новородено бебе?

Добра първа стъпка е да разберете дали новороденото е момче или момиче. Познаването на пола на бебето със сигурност ще Ви помогне да направите информиран избор, особено когато решавате цвета на цъфтежа. Ако не знаете пола на бебето и искате да изпратите цветя предварително, изберете неутрален по пол цвят, като кремав или бял нюанс, или контрастен цвят, като оранжево, червено или зелено.

Цветя за новородено момиченце

При избора на цветова схема за ново момиченце лилавите, розовите и пастелните нюанси са перфектният избор. Що се отнася до избора на цветя, ранункулусите, розите, лалетата и хортензиите са често срещани и уникални цветове за новородени, като всички те се предлагат в много цветове.

Цветя за новородено момченце

За бебета момчета изберете сини и жълти цветя. Делфиниуми, ириси, фрезии, статици, хортензии и нарциси работят добре за случая. Ако желаете, можете да добавите ваза или саксия, която да подхожда на цветята.

Какво да напиша в картичката за доставката на цветя за новородено

Бебешките цветя могат да бъдат съчетани с послание, което изразява подкрепа и любов. Писмата могат да бъдат написани както желаете, но ето няколко примера за съобщения, които можете да използвате:

  • Заслужаваш цялото щастие, което ще донесе това ново бебе!
  • Много се вълнувам да се впуснеш в това ново приключение. Ще бъда тук за задълженията на детегледачка, когато е необходимо!
  • Честито! Нямам търпение да се запозная с него/нея!
  • Добре дошла на света, малка!