Луксозни мебели за баня Пловдив

Луксозни мебели за баня Пловдив

Търсенето на мебели за баня е част от предизвикателствата, в които попадаме, когато обзавеждаме новия си дом, или променяме облика на сегашния. Съветваме ви да не залагате на първото, което видите, а да потърсите шкафовете, които наистина желаете да поставите във вашата баня.

Луксозни мебели за баня Пловдив

За да разширите възможностите си в обзавеждането на банята, разгледайте изобилието от модели на шкафчета онлайн. В магазина на ЕМАКС има богато разнообразие от ПВЦ шкафове за баня. Нашите дизайни са съобразени с тенденциите на пазара и се различават от това, което ще видите във физическите магазини.

Колекцията ни включва както класически модели, с компактни и по-големи размери, така и много цветово разнообразие, италиански стил шкафове за баня, луксозни и ретро дизайни. Независимо дали предпочитате по-семпли и изчистени визии, или модерни с впечатляваща орнаментика, при нас ще ги намерите.

Луксозни мебели за баня Пловдив 2

Можем да доставим всички избрани от вас продукти до Пловдив и всяка друга точка на страната. Работим с доказани куриери, които извършват доставката бързо и точно, до куриерски офис или до посочен от вас адрес.

Луксозни мебели за баня Пловдив – поръчай от българския производител ЕМАКС

В онлайн магазин за мебели за баня ЕМАКС приемаме поръчки за изработка на PVC шкафове по индивидуален дизайн, съобразени изцяло с параметрите на вашата баня, перално помещение, килер и т.н. Предлагаме качествени, водоустойчиви и красиви продукти, подходящи да се монтират в сухи и най-вече в помещения с висока влажност.

 Гарантираме ви, че инвестицията ви ще бъде оправдана – както от гледна точка на визията, така и по отношение на здравината и устойчивостта. Ние обичаме креативните идеи и с голямо удоволствие бихме реализирали всяка от тях. Дори и най-нестандартния проект може да се осъществи по идентичен начин с вашето виждане.

Луксозни мебели за баня Пловдив (3)

Изработката на всеки продукт е стандартно 20 дни, след всички направени уточнения. При нас можете да поръчате следното:

 долен шкаф за баня без мивка, с една мивка или с две;

ЕМАКС – лесно и удобно обзавеждане с онлайн поръчка

Ние знаем колко време и усилия коства на всеки от вас да се сдобиете с мебелите и материалите за дома, които желаете. В стремежа си да извършваме качествено производство, но и да улесним максимално нашите клиенти, предлагаме цялостно онлайн обслужване – от заявката до доставката  на пвц мебелите за баня до вашата врата.

Всичко, което следва да уточним при поръчка на шкафове за баня по индивидуален проект, включва:

  • размери на шкафа – трябва да ни предоставите коректни измервания на височина, дължина и ширина.
  • начин на затваряне на PVC шкафчето за баня – опциите са с падаща врата, плъзгащо се чекмедже, вратичка на панти, както и комбинация от няколко начина.
  • вид на дръжките и крачетата.
  • цвят и покритие (гланц, мат).

Луксозни мебели за баня Пловдив (4)

Крайната цена на всеки продукт зависи от сложността на изпълнение и материалите, които са вложени. Ние работим само с ПВЦ от висок клас, специални полиуретанови бои, които са доказали своята издръжливост, и механизми с плаващо затваряне.

ЕМАКС – не пропускайте шанса да се сдобиете с мечтаните мебели за баня с топ качество!