Модерно кухненско оборудване за ресторанти от Mix Ho Re Ca

Модерно кухненско оборудване за ресторанти от Mix Ho Re Ca

Качеството си има цена!

MixHoReCa.com – онлайн магазин, спеиализиран в предлагането на всисококачествено кухненско оборудване, от фритюрниците до конвектоматите, от миксерите за професионална употреба, до посудата, която е с дългогодишна гаранция.

Професионално кухненско оборудване за заведения и ресторанти – съществуват много неща, които трябва да знаете, преди да пристъпите към поръчката им.

Ето някои от най-важните:

  • Качеството струва цена – ако приемем, че един базов модел конвектомат, с изклюително малко функции струва 1000 евро, то добрият такъв, със стотици функции може да струва и 5000 евро. Всичко зависи от натовареността на ресторанта, който Ви е поверен, както и от бюджета, с който разполагате.
  • Качественото кухненско оборудване е с голяма гаранция – нещо повече, то ще служи повече от пет години, дори при супер натоварен интензитет.
  • Бързо и удобно опериране от страна на готвачите – да, уважаеми читатели, модерните кухненски уреди са произведени за голямо натоварване, а не като домашните такива, за еднократна употреба в седмицата, визираме кухненския миксер,  в случаите, които само веднъж седмично правите кекс, например.
  • Ако нямате подготовка, то консултант може да Ви насочи, достатъчно е да споделите повече за заведението, колко посетители има и лесно и бързо ще бъде направено обзавеждането.
  • Добрите кулинари искат добра кухня, с други думи, подсигурявайки добро обзавеждане, то вие ще направите така, че шеф готвачите да готвят с любов, старание и да приготвят вкусни ястия.
  • Много други.

Естествено, предимствата са много, като по-горе сме представили някои от най-важните. Надяваме се, че разбирате колко важно е да имате ресторант с добра кухня. Добрата кухня е пропорцията между качествени кадри, свежа храна, както и оборудване, чрез което тя да се приготви. Повярвайте ни, едно ястие, ако е приготвено с професионална техника, можете да различите от такова, с традиционни уреди.

Клиентите винаги ще бъдат доволни, сити и ще оставят добри отзиви, ако кухнята Ви е добра.

От къде да поръчате качествено кухненско оборудване за ресторант?

Дигиталната платформа на MixHoReCa.com Ви дава възможност да попръчате най-различно оборудване, планетарни миксери, фритюрници, кухненски плотове, парни казани, гофретници, конвекторни фурни, котлони и всякакви други неща, необходими във всяка една професионална кухня.

Бъдете смели и се свържете с предтсавител на MixHoReCa. Можете да ползвате следните данни за обратна връзка:

Склад  – град  Варна ул. Ген. Паренсов 44, телефон: 087 943 7991

Склад 2:  град Бургас, Карнобат ул. „Москва“ 65 (Пазара), телефон: 088 792 9668