Модни тенденции за 2017 година (втора част)

модни тенденции за 2017

…продължение от част първа

Нещо повече за Модни тенденции за 2017 година – ще се нагледаме и на разнообразие от аксесоари върху официални тоалети, пуловери, сака, рокли и така нататък. Каквото и да подберете, знайте, че ще бъдете „черешката на тортата”, където и да се появите.

Дамско бельо

Дантеленото боди ще бъде хита при дамското бельо. За да постигнете максимална хармония във визията си е добре да комбинирате в еднакъв цвят бодито и връхната си дреха.

Другите цветове, които са подходящи при избор на боди са бежово, черно, бяло, и хитът от последните няколко години, пепел от рози.

Модни тенденции за 2017 година- Мъжка мода 2017

Минималистичните мотиви и строгите кройки могат да направят така, че да подобрят осезаемо ежедневния Ви стил. Определено господата, които искат да изглеждат модерно през 2017 трябва да забравят за широките дрехи, оставяйки ги за неофициалните партита.

При мъжкото облекло саката ще доминират през идната година като моделите с В-образна форма ще подчертаят добре оформеното Ви тяло и най-вече раменете, които ви правят по-внушителни и стилни.

Интересните стилови комбинации ще Ви превърнат в модерни и добре изглеждащи господа. Денимът отново ще е на мода, така че няма нужда от притеснения ако решите да използвате някой от Вашите по-стари модели.

Пуловерите с висока яка отново ще привличат погледите, а шалът ще е предпочитан аксесоар и през тази година. Светлите багри ще доминират над тъмните през следващите модни сезони. Каквото и изберете, просто бъдете умерени в комбинациите си от дрехи и не прекалявайте с цветовете.

Вашият коментар