Модни тенденции за 2017 година (първа част)

модни тенденции за 2017

Модни тенденции за 2017

Модни тенденции за 2017, през идната година обещават да се запазят в рамките на наложения стандарт като страхотно изключение правят тенденциите при дамските прически и маникюра. Колкото до облеклото, то основно ще бъде представено от тъмни тонове като тъмно зелено, синьо, сиво, черно, бордо, лилаво.

Модни тенденции за 2017 – Цветови комбинации през новия сезон

На върха на цветовата палитра ще бъде отново зеленото. Каквото и да облечете в този цвят, то определено ще изглеждате модерно.

Вдъхновени от пробуждането на природата през пролетта, американските модни компании и дизайнери ще залагат на светлозеленото с жълти оттенъци. Ако не желаете да покриете цялото си тяло в зелени цветове, то поне използвайте освежаващия цвят като доминиращ във вашия стайлинг.

Този нюанс несъмнено подхожда на дамите с по-бледа кожа и рус цвят на косата. Брюнетките също не са забравени, те могат спокойно да заложат на по-тъмните нюанси на зеления цвят.

По-младите дами ще изглеждат великолепно в зеленикави оттенъци, докато за по-възрастните е желателно да насочат вниманието си предимно към аксесоари, пасващи на тяхното облекло.

Цветовете, които могат да се комбинират успешно през новата година са черно, червено и лилаво. Малките детайли включени посредством бежово и сиво също ще правят страхотно впечатление.

Ярко зеленото винаги е било и ще бъде водещо, а флоралните мотиви във всевъзможни форми ще присъстват в новата колекция от дълги и къси рокли за пролетта и лятото.

Можем да успокоим и феновете на бижутата, имащи опасения, за доминиращата сила на аксесоарите през 2017 година.

Точно обратното – не само че отново ще са на мода, но и ще бъдат поставяни на висок пиедестал от ценителите на естетичното…

Вижте втората част на тази статия тук!

Вашият коментар