Модни тенденции за 2017 година (първа част)

модни тенденции за 2017

Модни тенденции през 2017

Модните тенденции през идната година обещават да се запазят в рамките на наложения стандарт като страхотно изключение правят тенденциите при дамските прически и маникюра. Колкото до облеклото, то основно ще бъде представено от тъмни тонове като тъмно зелено, синьо, сиво, черно, бордо, лилаво.

Цветови комбинации през новия сезон

На върха на цветовата палитра ще бъде отново зеленото. Каквото и да облечете в този цвят, то определено ще изглеждате модерно.

Вдъхновени от пробуждането на природата през пролетта, американските модни компании и дизайнери ще залагат на светлозеленото с жълти оттенъци. Ако не желаете да покриете цялото си тяло в зелени цветове, то поне използвайте освежаващия цвят като доминиращ във вашия стайлинг.

Този нюанс несъмнено подхожда на дамите с по-бледа кожа и рус цвят на косата. Брюнетките също не са забравени, те могат спокойно да заложат на по-тъмните нюанси на зеления цвят.

По-младите дами ще изглеждат великолепно в зеленикави оттенъци, докато за по-възрастните е желателно да насочат вниманието си предимно към аксесоари, пасващи на тяхното облекло.

Цветовете, които могат да се комбинират успешно през новата година са черно, червено и лилаво. Малките детайли включени посредством бежово и сиво също ще правят страхотно впечатление.

Ярко зеленото винаги е било и ще бъде водещо, а флоралните мотиви във всевъзможни форми ще присъстват в новата колекция от дълги и къси рокли за пролетта и лятото.

Можем да успокоим и феновете на бижутата, имащи опасения, за доминиращата сила на аксесоарите през 2017 година.

Точно обратното – не само че отново ще са на мода, но и ще бъдат поставяни на висок пиедестал от ценителите на естетичното…

Вижте втората част на тази статия тук!

Вашият коментар