Разнообразни хрумвания за най-незабравимо коледно парти

коледно парти

Създайте великолепна дъска със сирена за коледно парти

Какъв вид коледно парти би било без дъска със сирена, достойна за едно незабравимо коледно парти? Това ще изглежда прекалено красиво за ядене.

Пишете писма до Дядо Коледа

Ако сте събрали няколко семейства за Вашето коледно парти, съберете децата наоколо, за да напишете заедно писма до Дядо Коледа. Дайте им сладки стикери и пастели, за да украсят писмата си, когато приключат.

Налагайте дрескод за пижами за коледното парти

Присъстващите от всички възрасти ще харесат тази идея за парти, която изисква всеки да носи любимата си коледна пижама. Горещ шоколад и много сладки ще го направят най-уютното коледно парти на всички времена.

Уау гости с шоколадов фонтан

Купуването на шоколадов фонтан или съд за фондю вероятно ще бъде най-голямата инвестиция в живота ви. Вашите гости ще ви пеят възхвали, когато изнесете това за десерт като изненада за Вашето коледно парти.

Организирайте конкурс за декориране на бисквитки за коледното парти

Поставете различни форми на бисквитки и декоративни елементи, от които да избирате. Вижте кой може да измисли най-артистичните идеи за украса на коледни сладки, като тези очарователни каубойски ботуши!

Организирайте филмов маратон

Накарайте гостите си да изпратят любимите си празнични филми предварително за вечер на празнично гледане. Или можете да имате цикъл от най-добрите коледни филми, които се пускат във фонов режим на вашето парти, за да им дадете възможност да седнат и да погледат.

Направете фирмен коктейл

Поглезете гостите си с Вашето собствено коледно творение, като измислите фирмен коктейл за вечерта. Ако не ви достигат идеи, опитайте вкусна напитка с водка от малини, която ще Ви предложим.

Направете си сам смеси от горещ шоколад за коледното парти

Гостите могат да направят свой собствен луксозен микс от горещ шоколад, който да донесат със себе си вкъщи като сладка услуга. Просто подредете маса с различни миксове и гарнитури и ги оставете да бъдат креативни.