Антицелулитно масло Reductil

Антицелулитно масло

Антицелулитно масло с добавен рибен колаген и екстракт от ананас. Активно повлиява върху мастните натрупвания, заглажда кожата и повишава нейната еластичност.

Натрупването на целулит дсоста често става неусетно, но борбата с него е трудна и продължителна. Грижата за тялото е постоянен процес и малко ако се отпуснем, целулита е налице. Има един единствен правилен подход към целулута и той е..постоянната грижа. Правилното хранене, прием на голямо количество вода, движение, спорт и редовни антицелулитни масажи. Наднорменото тегло не е единственото условие за поява на целулит, често се наблюдава и при слаби жени.

Редовният масаж с антицелулитно масло Reductil повишава еластичноста на кожата, което подобрява кръвообращението и циркулацията на лимфа. Това води до извеждане на натрупванията по-лесно и бързо. Редовният масаж разбива целулитните „бучки“ и вие може да се радвате на гладка и стегната кожа. Препоръчително е когато правите антицелулитни процедури, да приемате голямо количество вода за да подпомогнете процеса.

Рибен колаген е една от най-ценните съставки в маслото. Той се грижи за еластичността и състоянието на кожата. Колагенът е градивен елемент и е в голяма степен отговорен за състоянието на кожата и ставите. С напредването на годините, естественият му синтез намалява значително. За това е важно след 30-тата годишнина, всеки човек да започне да приема колаген чрез храната или като добавки. Добавен в маслото, той няма същият ефект като вътрешното приемане, но значително подобрява състоянието на кожата в проблемните зони.

Другата основна съставка е екстракт от ананас. Той хидратира кожата в дълбочина, подобрява оросяването и подобрява естествената регенерация на кожата.

Как да използвате антицелулитно масло Reductil?

Нанасяйте поне два пъти дневно, посредством масаж. Желателно е да отделите поне 10-15 мин за интензивен масаж, това ще подобри проникването на продукта в дълбочина и ще повиши ефективността му. Масажирайте с ръце или масажор.

За да постигнете желаните резултати, комбинирайте със спорт, прием на вода, хранителен режим. След само4 седмици, резултатите ще са видими за Вас и за всички около Вас!

Вашият коментар