Видове парапети

Видове парапети

Когато планирате проект за парапет, ще трябва да решите какви видове парапети да инсталирате. Днес има много видове материали за парапети, които предлагат ниска поддръжка, добър външен вид и дълготрайна работа.

Парапетите, които ще коментираме са проектирани така, че да запазят добрия си вид за години напред, без много поддръжка. Те няма да се изкривят, изгният, разделят или корозират и никога не се нуждаят от шлифоване, оцветяване или боядисване.

Линията включва разнообразни иновативни цветове, текстури, стилове и опции за дизайн, така че можете да изберете типа парапет, който най-добре допълва външния вид на вашия дом и вашия начин на живот. Независимо кой стил изберете, тя обединява най-доброто в красотата, издръжливостта и лесната грижа, което го прави идеален избор за всеки проект на открито.

Винил парапет
Виниловият парапет е отличен избор за безгрижен живот на открито. Носеният винилов екстериор с подсилени алуминиеви парапети предлага издръжливост и ниска поддръжка. Прецизно пригодените компоненти осигуряват плътно и сигурно прилягане с бърза и лесна инсталация. Виниловите парапетни системи  се отличават с безопасни и здрави връзки от метал до дърво и от метал към метал. Изберете от голямо разнообразие от винилови аксесоари – включително стълбове, шапки и тапицерии, които се координират със стилите на винилови парапети.

Композитен парапет
Линията включва един тип композитен парапет: композитен капак.

Капаеният композитен парапет е смес от PVC и рециклирано дървесно брашно и се отличава с висококачествен ПВЦ подложка за ниска поддръжка, солидна конструкция. Комбинираният капак предлага прецизно насочени компоненти за бърз, лесен монтаж и сигурни връзки от железопътно дърво до стълб. Нашите композитни стилове за парапети се съгласуват с композитната настилка  и са проектирани да работят с различни винилни аксесоари, включително стълбове и парапети.

Вашият коментар