Диагностика на дизеловия филтър за твърди частици

диагностика на дизелови филтри

Диагностиката е най-важният вид ремонт! Съществуват най- различни видове диагностика на дизелови филтри за твърди частици, например ендоскопия, анализ на отработените газове, компютърна диагностика на дизелови филтри, отстраняване на неизправности при механични повреди и топене на дизеловия филтър за твърди частици … и т.н.! Налице са всички или почти всички методи за диагностика и поправяне на филтри за твърди частици. След правилна диагностика е необходимо да се предложи избор на опции за ремонт и резервни части за нея. Рака че, първо следва да си запишете час се за диагностика, тя се извършва в специализираните автомобилни сервизи и може да бъде дори безплатно!

Вариант изрязване на филтъра за твърди частици

Ако искате да изрежете филтър за твърди частици, Вие сте добре дошли в специализираните автомобилни сервизи! Но искаме да Ви предупредим, че много автомобилисти смятат, че можете просто да изрежете филтъра за твърди частици и в това да се заключава целият ремонт. Всъщност не е точно така, защото изрязването на филтър за твърди частици е само половината от работата. Все още има настройка, премахване и спиране на помощни системи. Те са просто необходими, за да премахнете правилно филтъра за твърди частици от вашия автомобил, имайте предвид това.

Чип тунинг и филтър за твърди частици

Добрите автомобилни сервизи могат да  извършат и двете манипулации, при това с еднакъв положителен успех. Можем да Ви предложим да премахнете последователно филтъра за твърди частици. Както и да направите чип тунинг на автомобила и да увеличите мощността му, а след това да настроите звука на изпускателната система. Всичко това е възможно в  специализираните автомобилни сервизи! Ще Ви бъдат предложени няколко варианта, опции за премахване на DPF филтъра за твърди частици, няколко опции за неговата настройка на чипове и най-важното – ще Ви бъде предложен богат избор от резервни части, за да можете да прецените кои можете да си ги позволите!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *