Диагностика на дизеловия филтър за твърди частици

диагностика на дизелови филтри

Диагностиката е най-важният вид ремонт! Съществуват най- различни видове диагностика на дизелови филтри за твърди частици, например ендоскопия, анализ на отработените газове, компютърна диагностика на дизелови филтри, отстраняване на неизправности при механични повреди и топене на дизеловия филтър за твърди частици … и т.н.! Налице са всички или почти всички методи за диагностика и поправяне на филтри за твърди частици. След правилна диагностика е необходимо да се предложи избор на опции за ремонт и резервни части за нея. Рака че, първо следва да си запишете час се за диагностика, тя се извършва в специализираните автомобилни сервизи и може да бъде дори безплатно!

Вариант изрязване на филтъра за твърди частици

Ако искате да изрежете филтър за твърди частици, Вие сте добре дошли в специализираните автомобилни сервизи! Но искаме да Ви предупредим, че много автомобилисти смятат, че можете просто да изрежете филтъра за твърди частици и в това да се заключава целият ремонт. Всъщност не е точно така, защото изрязването на филтър за твърди частици е само половината от работата. Все още има настройка, премахване и спиране на помощни системи. Те са просто необходими, за да премахнете правилно филтъра за твърди частици от вашия автомобил, имайте предвид това.

Чип тунинг и филтър за твърди частици

Добрите автомобилни сервизи могат да  извършат и двете манипулации, при това с еднакъв положителен успех. Можем да Ви предложим да премахнете последователно филтъра за твърди частици. Както и да направите чип тунинг на автомобила и да увеличите мощността му, а след това да настроите звука на изпускателната система. Всичко това е възможно в  специализираните автомобилни сервизи! Ще Ви бъдат предложени няколко варианта, опции за премахване на DPF филтъра за твърди частици, няколко опции за неговата настройка на чипове и най-важното – ще Ви бъде предложен богат избор от резервни части, за да можете да прецените кои можете да си ги позволите!

Вашият коментар