Дрехи на райе – кога и как да ги носим?

дрехи на райе - кога и как да ги носим

Дрехи на райе – кога и как да ги носим?

Дрехи на райе – новият хит отвъд океана. Тънко, дебело, вертикално или хоризонтално с райето може да сте хит в пролетно/есенния сезон. Тези принтове предлагат неизчерпаеми възможности в сезона на есента и пролетта, когато се наблюдават в дамските плетива. За да умеете да го комбинирате правилно сега може да си набавите от дрехи втора употреба онлайн.

Ето и как да придадете модерна визия и да прикриете несъвършенствата на фигурата си:
Широко е разпространено схващането, че по-пълните дами не трябва да носят хоризонтално райе. Такова се приема, че разширява фигурата. Това обаче съвсем не е така. Според най-нови проучвания оказва точно обратния ефект от присъствието на раирани дрехи. Специалистите по мода и облекла съветват, ако имате изпъкнал корем или едър бюст да заложите на свободен топ с въпросния принт. По този начин може да комбинирате дреха в черен или друг тъмен нюанс и да създадете отслабващ ефект.

Ако имате скромен ръст, блуза, пуловер или жилетка с тънко, вертикално или диагонално райе може да издължи фигурата ви. Най-добре е да изберете рокля до коляното в този принт, но и други модели дрехи втора употреба онлайн могат да се съчетаят добре.
Никога не съчетавайте повече от една дреха в райе с останалия тоалет. Смесването на различни по-големи на райета може да изглежда добра комбинация за модния подиум, но извън него изглежда прекалено ексцентрично.
Всяка дреха на райе се комбинира лесно с други едноцветни дрехи в бяло, сиво, бежово, черно, кафяво или слонова кост.
Райе в черно и бяло е класика и почти не слиза от модната сцена. Не се притеснявайте, обаче да носите и в изпълнение с други комбинации и цветове дрехи. Повече за такива може да откриете в дрехи втора употреба онлайн.

Облекло с райе в офиса

За офис и делова среда, райето е подходящо, само е тънката вариация. Дебелите райета са по-артистични и се носят в други обстановки, извън работните.
За ежедневието чудесна е комбинацията между тениска или блуза с дълъг ръкав на райе, кожено яке и джинси. Същото съчетание може да се допълни от прав модел панталон и сако и да подхожда за офиса.

Източник: Магазин за обувки mes.bg

Вашият коментар