Интериорна фотография и дизайн за офиса Ви

Интериорът на офиса и кабинетът в офиса отдавна са се отдалечили от стереотипни решения, скучни и безинтересни, износени и старомодни.

Днес лицето на офисът зависи само от фотографията и дизайн, когато човек влезе там – веднага си представяте колко прекрасно би било да работите в компания, в която толкова много се грижат за комфорта на своите подчинени.

Съвременни идеи за офис дизайн. Оригиналният интериор на офиса в офиса Ние създаваме дизайн на офиса в зависимост от това какви цели и задачи трябва да изпълнява.

Офис помещенията могат да бъдат разделени на няколко вида:

  • Стандартно офис пространство под формата на офиси за един или няколко служители.
  • Офиси с офиси и общи стаи за много служители.
  • Офис площи, зонирани по предназначение, включително работни зони, зони за отдих, заседателна зала и др.
  • Нестандартни решения за офис шкафове и офис помещения, които се отличават със сложно оформление, необикновено зониране и великолепен интериор.

Имате два инструмента – фотография и дизайн, които имат за цел да гарантира, че всеки служител, дори в стая, в която работят много служители, ще се чувства комфортно, комфортно, което ще му позволи да реализира потенциала си на 100%.

Обикновенно офиса и офисните работни помещения е направен в сдържани цветове и лаконични стилови решения, така че нищо да не отвлича вниманието на работниците от техните задължения. За това пък в общите офис помещения можете да видите много оригинални решения за местоположението на личните вещи на служителя.

Чрез Вашия офис дизайн могат да бъдат проектирани с удебелени акценти, за да се повдигне духа на служителите, като ги настроите за максимална производителност.

Много офиси разполагат с креативни бар плотове, мебели с ярки цветове, сложни форми и нестереотипни облицовки на стени и тавани.

Офисният дизайн може също да включва зони за отдих, зона за спорт и релакс, кухненска зона и зона за празнични събития.

Най-често избираните цветове са меки и спокойни нюанси, например сиво, бяло, кафе, бежово, синьо, лимон. Но не по-малко актуален е и дизайнът на офиса, осеян с червено, черно, бордо, зелено, лилаво и други ефектни нюанси, ако тематично са подходящи в определена стая.

По отношение на стила, офис фотография и дизайн може да се изрази в стилове като:

  • Английски,
  • Таванско помещение,
  • Висока технология,
  • Скандинавски,
  • Американски,
  • Класически.

Женските и мъжките принципи са не по-малко важни в интериора на офисите, което е важно за онези компании, в които работят повече мъже или жени. Можете също да надградите върху този фактор, като въведете определени детайли в интериора.

Не е тайна, че офис пространството се е превърнало в толкова неразделна част от ежедневието на много граждани, че често го смятаме за втори дом. И дизайнът на вашето собствено, макар и ориентирано към работата, огнище не трябва да се пренебрегва. Освен това офисът, за разлика от апартамента, е по-фокусиран върху изпълнението на представителна функция. Това е обществено и индустриално пространство, в което трябва да се спазват както стандартите за безопасност, така и най-новите тенденции в областта на декора. 

СЪВЕТ

 За творчески компании (медийни редакции, дизайнерски студия, ваканционни агенции и др.) Често се избират ярки цветови схеми. Творчески декор е добре дошъл в такива офиси. Но за банки, юридически или петролни компании минимализмът в декорацията е за предпочитане. Винаги може да се свържете с Интериорна фотография. bg, за консутация.

Стилът на фотографията и дизайна на офис се определя от спецификата на дейността на компанията и пряко зависи от бюджета, отпуснат за ремонта. Ако организацията е ограничена във средства, тогава е по-добре да изберете минимализъм или модерен стил. Това ще спести от покрития, мебели и декор.

Вашият коментар