Италиански език за възрастни и деца в Италия

италиански език за възрастни

Италия едно от тези магически места, където винаги бихте искали да се върнете… Италия е белязала културата на Европа така, както никоя друга страна по света. Учете езика и живейте в тази прекрасна страна!

Италиански език за възрастни и деца в Италия

Организиране, оформяне на пълен комплект документи за курсове по италиански език и култура в Италия.

Всички нива. Богат избор от дати и продължителност на курсовете, водени от университетски преподаватели в Реджо ди Калабрия, Казалбордино и Санта Северина. С лекота, радост и много положителни емоции се усвоява учебния материал, а езиковата бариера се преодолява мигновено. След приключване на обучението, курсистите преминали успешно изпита, получават сертификат за владеене на езика по Обща европейска езикова рамка.

Пътувайте и учете в Италия

Пътуване, настаняване и туристически услуги. Избор между много екскурзии за свободното време или разходки по живописни места. Пътуването е един от най-добрите начини да се вдъхновиш, да се впуснеш по улиците на нов град и да се насладиш на аромата  и духа му, да се потопиш надълбоко в романтика и любов!

Италианският език отваря един свят на неизчерпаеми културни шедьоври безспорно е извор на вдъхновение!

За всички, които обичат Италия, италианския език и култура,  за ценителите на вкусната храна и на доброто вино, за незабравими мигове и създаване на спомени. Съчетайте езиковата ваканция с екзотична почивка в Италия!

Елате с нас… Да научим италиански език в Италия!

Вашият коментар