Как да поръчате смяна на брава на вратата?

Ако Вие или някой от Вашите близки загуби ключовете си – това не е причина за безпокойство и паника.

Загубата на ключове не е най-големият проблем, който може да се случи с ключалките, ние ви предлагаме смяна на брава.

Много по-опасно – първоначалното небрежно отношение, защото много от нас са невнимателни по принцип и са много несериозни, когато говорим за ключове.

Ключът е елемент, който носи кодова комбинация от конкретно заключване и неговия механизъм за секретност.

Или най-просто казано, ключът е тайна информация, която трябва да бъде скрита и пазена от любопитните очи.

Как да поръчате смяна на брава на вратата?

Но често се случва, че ключовете не само се „въртят“ като играчки в ръцете ни в претъпкани места с много хора, но и остават да лежат на масата в офиса или на масата на институции като кафене или бар. Много хора обичат публично да „козят“ с ключовете на колата, демонстрирайки богатството си. Ако имате такъв навик – отървете се от него, ключовете трябва да се държат далеч от любопитните очи.

Ако възникне някакъв проблем с ключовете, Вие можете да потърсите професионална ключарска помощ.

Влизате в сайта на ключарска фирма, попълвате необходимата форма, посочвате телефонния си номер за връзка.

Прикрепете на едно и също място снимки на съществуващата брава във враттаа: отвътре, от лицевата страна и отвън. Тази информация много ще помогне на майсторите.

В рамките на 10-15 минути най-свободният майстор ще Ви се обади. Ориентирайте се към опциите, разходите и след съгласието си – съгласувайте с времето на работа.

В този случай, за избора на ключалка за вратата, би било правилно да не се обръщаме към пазара,  именно към  компания, специализирана в търговията с брави и разполагаща със специалисти, които различават много видове и модели на заключващи хардуерни продукти. Това е правилният Ви избор за ситуацията.

Специализирани услуги

Много често има ситуации, при които е необходима промяна на тайната кодировка  за ключалката, или която не може да бъде купена (извън производство, изключителна), или цената на която е огромна. В такива ситуации, ключът от специалист може да замени ключовете директно на ключалката. Тази процедура изисква заключването да се извърши в самата работилница. Цената на тази услуга, като правило, е много по-ниска от покупката на същата нова ключалка, а безспорното предимство е, че инсталирането на ключалката, върнато от капитана, няма да изисква преработка на вратата.

Ако се сблъскате със ситуация, в която са изгубени ключовете за Вашия дом, сейф или кола, можете да се свържете с ключарската компания на мига. майсторите се интересуват изключително от решаване на проблема Ви по най-рационален начин.

И най-важното, те имат всичко необходимо за това.

Майсторски услуги:

  • Изготвяне на ключове
  • Ремонт на брави
  • Безопасен ремонт и монтаж на брави
  • Подмяна на брави
  • Заключване на вложка
  • Инсталиране на затварящи устройства
  • Отключване на затвореното място
  • Отварящи се ключалки
  • Отключване на сейфове
  • Отваряне на вратата без разбиване

Вашият коментар