Красиви и уверени на високи токчета

Красиви и уверени на високи токчета

Мерлин Монро е казала, че ако дадеш на една жена подходящи обувки, тя ще покори света.

А всяка дама иска на върха да бъде с изящни високи токчета. Дилемата тук е как да направя красивите високи обувки и удобни. Колкото по-висок е токът, толкова по-изкушена е жената да го обуе.

Никоя жена не трябва да се лишава от този красив завършек на визията си, от страх да не изглежда нелепо походката й или други подобни притеснения. Тук ще ви дадем някои съвети как да бъдете красиви и уверени на високи токчета.

Не опитвайте да имитирате моделите или певиците. Те се движат грациозно на високи обувки, отмятат ханш и като че ли танцуват. На вас ви е нужно само да се научите да се движите. Първоначално се лишете от т.нар. котешка походка докато свинете да ходите на тях.

Най-важното е да ги носите и да се упражнявате. Както във всяко нещо практиката дава и постоянство, в случая да ходите и да изглеждате добре. Ако не смеете да излизате с новите си високи обувки навън, то поне ги носете вкъщи.

Често срещана грешка при дамите на високи обувки е как те позиционират крака си при пристъпване.

Тук става въпрос, че първо поставят на земята пръстите и след това търсят опора в задната част. Грешка! Първо стъпвате на тока (задната част) и след това поставяте пръстите.

Високите обувки могат да бъдат направени по всякакъв модел и дизайн. Някои се усещат като по-стабилни, а други без никаква сигурност. Ако сте новак в носенето им и не сте сигурни в себе си, залайте на тези, които имат платформа отпред (скрита или не). Тя носи по-голяма стабилност, също както каишката около глезена. За специалистите са красивите обувки на висок ток, без платформа и никакви други средства за предпазване.

Какъвто и чифт да изберете се чувствайте красиви и сигурни, защото високите обувки, привличат погледи и ви дават по-голямо самочувствие.

Източник: MES.BG

Вашият коментар