Куполни къщи

куполни къщи

Куполни къщи от Сферата123 – проектиране и строителство на дървени енергоефективни куполни къщи. Модерни инженерни системи. Цялостно екологично, икономично и устойчиво решение.
Куполните къщи, които проектираме и строим притежават съвършена форма, отлични топлоизолационни характеристики и екологично изпълнение.

Куполни къщи – основни предимства

Сферичната форма с благотворно и хармонизиращо въздействие върху организма на човек.

Сигурност. Цялостната сферична дървена конструкция е много надеждна и се отличава с изключителна сеизмична устойчивост.

Енергийна ефективност. При куполната форма за отопление на къщата са необходими с 30-40% по-малко от ресурсите, нужните за къща с конвенционална форма.

Уникалното качество на въздуха в куполната къща се постига благодарение на това, че голяма част на облицовките са от дървесина, обработена изключително с натурални масла и вакси. Сферичната форма и огромният обем на къщата са предпоставките на отличната естествена циркулация на въздуха. Външното покритие на купола е от сибирска лиственица.

Свободата е в концепцията на куполната къща. Липсата на вътрешни носещи стени дава възможност за изключително лесна промяна на вътрешното разпределение. Уникалният обем и визуалната връзка с небето водят до ново измерение, много различно от познатото до сега усещане за ниски тавани и ъгли, присъщи на повечето апартаменти.

Източник: Сферата123

Вашият коментар