Мъжете и тяхната сватба.

Мъжете и тяхната сватба.

Мъжете и тяхната сватба.

Хората обичат да говорят за сватби в превъзходно изражение. Вашият сватбен ден трябва да бъде „най-щастливият“ ден от живота ви, „най-важният“ ден от живота ви, „най-големият“ ден и т.н. Бих искал да смятам, че сватбата ви също трябва да бъде един от най-добре облечените ви дни. Каквато и форма да е вашата церемония, тя със сигурност заслужава най-строгия ви външен вид. В много случаи това също ще изисква известна координация с младоженци или общи теми за сватба. И тъй като ще правите 50% снимките, да мислите внимателно за дрехите си е почти толкова важно, колкото и булката (трябва да внимавам, тъй като няколко булки могат да прочетат това). Опциите за обличане остро в деня на сватбата ви са толкова разнообразни, колкото и сватбените церемонии. Тези основни насоки обаче ще насочват всеки мъж направо.

Носен с бяла или друга риза в светъл цвят и обикновена вратовръзка, костюмът от тъмен плътен цвят придава на мъжа занижена елегантност, която се съчетава добре с повечето булчински стилове и отговаря на важността на случая. По същия начин, ако е необходим нов костюм, никога не е лоша покупка. Новият костюм, ако се приеме, че е закупена качествена дреха, остава полезен и след сватбата като рокли или дрехи, готови за бизнес или други полуформални поводи.

Облеклото на булката ще ви засенчи по отношение на разкош и екстравагантност. Това е естествено и очаквано. Облеклото ви трябва да се допълва, а не да се конкурира с нейното.Сватбите са безкраен парад на детайлите. Мъжете и тяхната сватба. Честно казано, как се обличате за сватбата си трябва да е проста афера. Разгледайте възможностите си, прегледайте бюджета си, консултирайте се със заинтересованите страни и вземете решението си месеци преди определената дата. Едно просто и класическо сватбено облекло ще измине дълъг път, за да помогне на вашия голям ден да се помни. 

За повече информация MyPrettyWedding.

Вашият коментар