Мъжете и тяхната сватба.

Мъжете и тяхната сватба.

Мъжете и тяхната сватба.

Хората обичат да говорят за сватби в превъзходно изражение. Вашият сватбен ден трябва да бъде „най-щастливият“ ден от живота ви, „най-важният“ ден от живота ви, „най-големият“ ден и т.н. Бих искал да смятам, че сватбата ви също трябва да бъде един от най-добре облечените ви дни. Каквато и форма да е вашата церемония, тя със сигурност заслужава най-строгия ви външен вид. В много случаи това също ще изисква известна координация с младоженци или общи теми за сватба. И тъй като ще правите 50% снимките, да мислите внимателно за дрехите си е почти толкова важно, колкото и булката (трябва да внимавам, тъй като няколко булки могат да прочетат това). Опциите за обличане остро в деня на сватбата ви са толкова разнообразни, колкото и сватбените церемонии. Тези основни насоки обаче ще насочват всеки мъж направо.

Носен с бяла или друга риза в светъл цвят и обикновена вратовръзка, костюмът от тъмен плътен цвят придава на мъжа занижена елегантност, която се съчетава добре с повечето булчински стилове и отговаря на важността на случая. По същия начин, ако е необходим нов костюм, никога не е лоша покупка. Новият костюм, ако се приеме, че е закупена качествена дреха, остава полезен и след сватбата като рокли или дрехи, готови за бизнес или други полуформални поводи.

Облеклото на булката ще ви засенчи по отношение на разкош и екстравагантност. Това е естествено и очаквано. Облеклото ви трябва да се допълва, а не да се конкурира с нейното.Сватбите са безкраен парад на детайлите. Мъжете и тяхната сватба. Честно казано, как се обличате за сватбата си трябва да е проста афера. Разгледайте възможностите си, прегледайте бюджета си, консултирайте се със заинтересованите страни и вземете решението си месеци преди определената дата. Едно просто и класическо сватбено облекло ще измине дълъг път, за да помогне на вашия голям ден да се помни. 

За повече информация MyPrettyWedding.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *