Нагръдник за куче

нагръдник за куче

Нагръдник за куче? Повечето собственици на кучета искат домашните им любимци да бъдат видяни по време на разходката, както и да могат да правят красиви снимки на кучета във Facebook, Instagram или други социални мрежи. За да се открояват от тълпата, любителите на кучета използват различни аксесоари за кучета. Един от тези аксесоари е нагръдника за кучета от всички породи.

Нагръдник за куче Julius K9

Нагръдникът веднага прави вашето куче специално. Много е лесно да направите сами нагръдник, изберете подходяща кърпа, просто трябва да я завържете около шията на кучето. Можете да изберете всеки цвят, който желаете и да направите кучето си най-стилно. Това е модерен аксесоар за вашия домашен любимец. Подходящ е както за куче, така и за котка. Вашият домашен любимец ще изглежда красиво и ще се отличава от другите четириноги приятели на разходка.

Материалът на нагръдника е достатъчно здрав. Каишката е изработена от дебела кожа, а кърпата от качествен и здрав памучен плат. Удобството е, че нагръдникът може да бъде изпран, измит, ако вашият домашен любимец го замърси. Върху нагръдника има пръстен, към който можете да поставите каишка. Размерът на нагръдника е регулируем, така че е идеален за кучета от малки и средни породи. Краищата му са скрити вътре, т.е. ако вашият домашен любимец има дълга козина, нагръдникът няма да му навреди и няма да се заплете.

В последно време по улиците все повече се появяват кучета със стилни нагръдници около врата.

Нагръдникът като аксесоар

Между другото, този аксесоар за кучета изглежда много красиво, плюс факта, че той може лесно да бъде направен, ако желаете. Нагръдникът не е само модно нещо, той може да бъде полезен. Например, много производители поставят отразяващи шарки върху тъканта, което е много важно в тъмнината. Или прикрепват звънче, което по принцип е полезно и разбираемо.

Изненада стана наскоро появилият се нагръдник за куче с охлаждащ ефект, създадени специално за горещото лято. И това се случва … А освен това, има и такива, които прогонват бълхи и кърлежи, т.к. са обработени със специални акарициди. Появи се в продажба и нагръдник яка  – и модерна и необходима.

 

Вашият коментар