Някои много интересни процедури за здраве по света

процедури за здраве по света

Събрали сме ги за Вас, а за нас MaxHealthBg и нашите предложения можете да научите повече като посетите нашия сайт.

 

Ще Ви очакваме: 0896844229. MaxHealthBg

Интересни процедури за здраве по света

  1. Във фризера за здравословен сън

Във финландския град Порвоо има хотел, в който на гостите се предлага да се отърват от стреса и да се подмладят по много екзотичен начин – отивате буквално във фризер, където температурата е  -110 ° C. Предполага се, че тази спа процедура не е за облечени с палто и ботуши, а с бански костюм. Вярно е, че гостите се потапят в тази атмосфера и процедура съвсем за малко. Отнема 1-3 минути за облекчаване на болката и развеселяване, без да се превръщате в ледена фигура.

Санаториумният комплекс VIP-клас Mriya Resort & Spa разполага със собствена криокамера. Това е част от интересните процедури за здраве по света. Вярно, температурата там е „само“ -80 ° C, но процедурата продължава до 30 минути. Можете да се охладите и да излекувате хронично болезнени стави и да се сбогувате с псориазис или безсъние. Ефектът е много добър.

  1. Игли по нервите

Китайските лекари са сигурни, че поставянето и изгарянето на определени точки по тялото може да излекува дори най-опасните заболявания, да възстанови младостта на тялото и яснотата на ума. И дори тези, които са скептични към този вид лечебни практики и процедури за здраве, са принудени да признаят, че рефлексологичният (акупунктурен) метод действително работи!

 

Можете да изпитате неговия изключителен ефект не само в Китай, но и в санаториума от престижен клас Сакропол, разположен на Кримското Черноморие. У нас, на много места, специализирани лекари предлагат този вид оздравителна процедура. Ако има проблеми с органите за подкрепа и движение, този здравен курорт е подходящо място за лечение.

  1. Лечебни охлюви

Чували ли сте за лечебни процедури за здраве и красота с охлюви?

Искате ли да се забавлявате и да се сбогувате с малки белези и пъпки? Тогава охлювите са това, от което се нуждаете! В японските салони, където тази процедура е особено популярна, мекотелите – градински охлюви или домашни любимци на Ахатина – работят като „масажисти“.

Основното в тяхната работа не е силата на натиск, а отделяната слуз. Съдържа много колаген и еластин. Тези естествени протеини ефективно успокояват и подмладяват кожата чрез заздравяване на порязвания, белези и обриви. Те също се справят лесно със стриите.

Вашият коментар