Оформяне на сватбените покани

Оформяне на сватбените покани

Оформяне на сватбените покани

Най-вече булките се обръщат към нас за помощ при формирането на текста на сватбената покана, задават въпроси относно формулировката и информацията, които могат да дадат на гостите възможност да научат повече за празника.

Въпросите винаги остават уместни: „Как да намекнете евентуално подаръците да са във вид на пари?“, Както и да предоставите информация за необходимостта от цветовете на желания нюанс, дрескод или разписания по часове плана. Днес ние не само ще Ви разкажем за етикета на поканите за сватба, но и ще Ви предложим красиви текстове, които ще Ви помогнат да ги използвате по Ваша преценка!

За начало, определете стила, цвета и дизайна на Вашите сватбени покани. Изборът може да зависи от стила и цвета на сватбата, модните тенденции, финансовите възможности и личните Ви предпочитания. Важна роля при избора на размера на поканата за сватба играе текстът, който ще напишете. Нека да го разгледаме заедно.

Опция за персонализация. Персонализирани покани за сватба са тези, където е посочено името или името на поканените. Такива покани ще Ви струват повече или ще трябва да ги подпишете ръчно. Можете също така да персонализирате върху плик, което ще намали разходите Ви.

Много е важно да се отбележи възможността да се вземе придружител със себе си, особено ако той не е известен. В този случай формулировката може да изглежда така:

Иванова Анн (плюс гост);

Иванова Ана (покана за 2 лица);

Обръщението към поканените може да бъде най-разнообразно

– Уважаеми, скъпи, обръщение по име или по име и фамилия.

Текстът за крайното оформяне на сватбените покани, трябва да включва:

Дата на събитието, час и място на провеждането му;

Адрес и, ако е необходимо, карта на мястото на банкета или регистрация ;

Ако е необходимо, името на залата на ресторанта. Например „Ресторант Астория, Лилава зала“;

Срок за потвърждение;

Начин за потвърждаване на присъствието на празника (телефон, сайт на младоженците, имейл).

 

Вашият коментар