Пад за мишка – има ли значение?

пад за мишка и има ли той значение

Пад за мишка – има ли значение какъв е?

Заслужава ли си да ползваме качествен пад за мишка, подходящ за интензивна работа и гейминг? В следващите редове ще Ви опишем чувството да работите с пад за мишка от висок клас. Zowie G TF-X е в тъмно черен цвят с обшити краища, както и логото на Zowie поставено на малко парче плат, пришито към повърхността на пада.

Размерите му са 485х400х3,5 мм. G TF-X е малко по-широк и от други нашумели падове в G серията на Zowie – G-SR. Това се дължи на разликата на обшиването на краищата на геймърските подложки, но работната повърхност е еднаква. Покриващията материал е същият като на Zowie G-TF Speеd. Там имате усещането за груба повърхност, но плъзгането е по-бързо от това при нормалните падове от плат.

Много е трудно да се забележат недостатъци по този геймърският пад на Zowie G TF-X, защото качеството на изработна е изключително високо. Обшитите краища не позволяват протриване или разринчване на пада. Гумата в основата е екстра качество, а повърхността е силно издръжлива на протриване. Повърхността на подложката се изтърква много по-бавно от обикновенните падове от плат. Не се усеща разлика в плъзгането дори след месеци ползване.

Материалът от който е изработен геймърският пад не се усеща, като типичен плат, а по-скоро наподобява на вид гума. Това което може да се каже за повърхността е, че по нея се плъзга много бързо и има ниско ниво на триене. С други думи, когато движите мишката по G TF-X, чувствате мекота и движенията са леки и контролирани. И все пак, ако окажете натиск с пръсти по повърхността ще видите, че това всеъщност е един мек пад.

Всички модерни мишки без значение с лазерен или оптичен сензор, работят еднакво добре върху пада. Няма значение дали ползвате Zowie или Razer мишка, няма да усетите разлика в представянето при плъзгане.

Пад за мишка Zowie G TF-X. Заслужава ли си?

Този пад предоставя всичко, което може да се иска от висок клас пад за мишка и то го предоставя добре. Може би единственото нещо, което може да Ви накара да не използвате G TF-X е, ако имате претенция колко да е мека повърхността. Но пък в крайна сметка, когато става дума за интензивна работа на компютър или за гейминг, тогава трябва да обърнем внимание най-вече на размерът и оптималните възможности.

Този пад за мишка е издръжлив, плъзга се бързо и е черен, което го прави наш фаворит за 2017г.!

Материалът е предоставен от екип на: Callista BG

Вашият коментар