Спешно търся преводач от женски на мъжки език!

от женски на мъжки език

ОБЯВА:
– Спешно търся преводач от женски на мъжки език!

Има и такива моменти, нали?! Искало ви се е някой да ви превежда, за да можете да се разберете с най-близкия си човек, най-близките хора. И наистина, ако можехте да избегнете цялото напрежение и стрес от неразбирането! Ако някой можеше да ви направи превод също и на нейните или неговите жестове, интонация, мимики. И, докато си седите на спокойствие и се наслаждавате на чаша кафе или нещо по-силничко, да се погрижи за нуждите ви!…

Например, би било добре да знаете, че жените казват това, а тов превод означава другото:

„Хубаво“ – това е думата, която жените използват за край на спора, когато те са прави и ти е добре да млъкнеш, за да не се превърнат в начало на друг спор.

„Пет минути“ – ако тя се облича, това значи около час и половина. Но, когато са ти дадени 5 минути да гледаш мач, преди да се заемеш с домашните задължения, то 5 минути са си едни прости 5 минути.

„Нищо“ – Това определено означава „Нещо“, обаче ти още не подозираш какво и е добре да си нащрек. Споровете, които започват с „нищо“, обикновено завършват с „хубаво“.

„Продължавай“ – това е закана, а не позволение. Не го прави!

Силна въздишка – всъщност, това не е дума, то не е словесно изказване и затова е още по-подмолно. Остава категорично неразбрано от мъжете. „Силна въздишка“ означава, че тя те мисли за идиот и се чуди защо си губи времето с теб. Често се придружава от „Нищо“.

„Всичко е наред“ – това е едно от най-опасните изказвания. „Всичко е наред“ означава, че тя иска да обмисли нещата внимателно преди да реши как да си платиш за грешката.

„Благодаря“ – жена ти изказва благодарност. Не се изкушавай да задаваш въпроси и не припадай. Просто кажи – „Пак заповядай!“.

Е, това с превод от женски на мъжки език може да си остава фикция в повечето случаи. Но превод на различни езици, за да се разбирате по-добре с хора по целия свят – това си е съвсем в реда на нещата.

Когато имате нужда:

  1. от спешен превод за ваши фирмени или лични документи, за да си свършите работата или да помогнете на свой близък
  2. от превод на сайта ви, за да успеете да стигнете до умовете и сърцата на вашите потенциални клиенти по цял свят
  3. да си легализирате документи, които са ви нужни, за да доведете семейството си при вас, да се погрижите за някой, който има нужда от вас в чужбина или просто да подадете документи по тръжна процедура
  4. да се обадите на някого по телефон или скайп и този човек не споделя знания по езиците, които вие владеете
  5. да ви придружи в страната или чужбина на срещи и преговори

можете спокойно да се обърнете към нас в Компас – преводачески услуги и спокойно да се погрижите за своите неща. Ние ще имаме грижа за преводите ви.

Заповядайте, обадете ни се на тел 02  953 10 49; 0878 271 900 или ни пишете на office@compass98.com

Ако имате нужда от повече информация, добре дошли сте на сайта ни: https://compass98.com/

Вашият коментар