Продукти от Стар Нейлз

Продукти от Стар Нейлз

Продукти от Стар Нейлз – апостолите в грижата за ръце и нокти в България. Познати вече като SNB те предлагат пълна гама висококачествена грижа за едни от най-ценните оръжия на жената – нежната кожа и красивия маникюр и педикюр.

Хубавият и подържан маникюр са важни за визията на една жена, точно толкова колкото и косата. Никой не обича занемарени нокти и ръце. Все пак това е първото нещо до което се докосват хората с които се запознаваме.

SNB предлагат на своите клиентки пълна гама от грижа за перфектното състояние на ноктите и ръцете. Основната им насоченост са професионалните салони, на които предлагат пълна гама от услуги – от обучения до пълно оборудване и зареждане на масичката за маникюр и педикюр.

Правилната грижа не се изчерпва само с нанасяне на лак за нокти. Освен лакирани, ноктите ни трябва да са здрави, добре оформени, кожичките хидратирани, кожата на ръцете здрава и нежна. Всичко това може да се постигне и в домашна обстановка, благодарение на продукти от Стар Нейлз.

Пълна гама продукти за грижа в дома – пилинг за ръце и тяло, масла за подхранване, терапии за възстановяване на ръцете и ноктите, инструменти за оформяне, лакове за нокти.

Какво все пак трябва да съдържа комплекта ни за основна грижа у дома?

Пилинг за ръце. Пилинг на ръцете, тялото и лицето е задължително условие, ако искаме да имаме чиста и здрава кожа. 2-3 пъти седмично е необходимо да нанасяме пилинг, за предпочитане по време на душ.

Крем за ръце/тяло – основна грижа и всяка жена има в тоалетната си чантичка крем за грижа. Крем за ръце SNB е с формула съдържаща всичко необходимо за специфична грижа за нежната кожа по ръцете. Подхранва, възстановява, защитава.

Заздравител за нокти – заздравителят може да се използва и като база за лак. Предпазва нокътя от оцветяване или пожълтяване, ако нанасяме цветен лак. Защитава и подхранва нокътя, прави го по-устойчив на разслояване и чупене.

Пила за нокти – ако нокътя не е оформен, то тогава не е никакъв маникюр. Изберете хартиена пила, която е много щадяща и деликатна при изпилване на нокътя.

Лак за нокти – това вече е по желание и личен вкус.

Масло за нокти и кожички – грижи се за здравето на ноктите и подхранва кожичките около тях. Сухите и белещи се кожички, могат да бъдат много болезнени. Ако ги хидратираме и подхранваме редовно, този проблем ще остане в миналото. Нанася се всеки ден по една капка в основата на нокътя.

Вашият коментар