СПА хотели

Спа хотели

СПА хотелите по света

СПА хотелите са място и начин не само да подобрите здравето си, но и да получите разнообразие от полезни спа процедури, както и възможност да се отпуснете в най-екологично чистите и екзотични места в света.

Повечето нови СПА хотели са оборудвани със съвременни спа центрове, които предлагат пълна гама от спа процедури за грижа за тялото и лицето. Тук ще Ви предложат терапии с морска, термална, минерална или прясна вода, водорасли, лечебни растения и лечебна кал. Много хотели имат собствени термални извори. За пълния ефект се предлагат различни масажи, маски, лимфен дренаж, пилинг, ароматизирани и хидромасажни вани, сауни, бани и др. за наднорменото тегло, нервни разстройства, както и услуги на естетичната хирургия.

Всеки спа хотел има свой собствен стил и свой „чип“, което го отличава от голямото разнообразие от други спа хотели.Всеки водещ туроператор в областта на здравния туризъм, може да Ви предложи редица спа-екскурзии до най-добрите хотели в Германия, Италия, Чехия, Унгария, Индия, Шри Ланка и на др. невероятни места по света.

Ще Ви представим само няколко от най-добрите козметични спа процедури в спа хотелите на планетата, които ще Ви помогнат да облекчите стреса и да поглезите себе си, също и Вашите близки.

  1. Процедури за лечение с хайвер в Ritz-Carlton New York Spa, Ню Йорк, САЩ

Процедурата, използваща бял хайвер като маска за лице, която се провежда в La Prairie, е много популярна и струва $ 1000.

  1. Златни процедури за лице в Four Seasons Spa, Флоренция, Италия.

Спа центърът, проектиран в стила на двореца Медичи от 14-ти век. Той предлага на посетителите иновативна японска процедура, използваща 24-каратово злато.

„Златно време“ ще продължи цели два часа и ще струва $ 560. Както знаете, жълтият метал е източник на витамини, които проникват в най-дълбоките слоеве на кожата и го подмладяват.

  1. Винена терапия в Kenwood Inn & Spa, Напа Вали, Калифорния, САЩ.

Хотелът е построен в тоскански стил и предлага възможност да се насладите на винени бани и тайна. Такива които имат невероятен ефект на подмладяване на кожата. Винотерапията се извършва с екстракт от червено вино и различни масла. 20-минутна процедура ще струва само $ 55.

Вашият коментар