Спирала за очи – тайното оръжие на всяка жена

спирала-за-очи-тайното-оръжие-на-всяка-жена

Най-силното оръжие на една жена е нейният поглед, а подчертан с правилната спирала става неустоим. Очите говорят по-добре от думите. Всяка дама иска да бъде красива, да подчертае своите черти, да изрази себе си, да изпъкне сред останалите. За това, освен дрехите, обувките и прическите, си помагаме с декоративната козметика за лице. Направете погледа си по-изразителен и внушителен, като обърнете внимание на гримът за очи. Той ни кара да добием самочувствие, като със съвсем леки щрихи подчертава най-доброто от чертите на нашето лице.

Естествено не всички продукти отговарят за всяко лице, но нещото, което стои добре на всички очи това е спиралата за мигли. Всяка жена или поне повече от 90% от нас носим спирала в дамските си чанти, тя е един от най-бързите начини да се освежим и да подчертаем очите си, да наситим погледа си с магнетизъм, тя е неизменна част от ежедневието на жените. Какво искат жените от една спирала за мигли? Дължина, разточителен обем, извивка и ефекта „УААААААУУУУУ”, който търсим от другите погледнали в нашите очи!

Днес разполагаме с огромна гама от видове спирали за мигли, за предпочитанията на всяка една от нас. Какво трябва да знаем за нея и как правилно да я ползваме. Всяка спирала е като специалист в своята област – една извива миглите, друга придава обем, а трета има удължаващ ефект.
Спиралата с извиващ ефект съдържа кератин и смола, които при изсъхване стягат миглите, като им придават извивка.Удължаването на миглите гарантират и копринените влакна. При всяко прокарване на четката, тези вещества се наслояват в краищата на миглите като ги правят по-дълги и изразителни. Понякога за да се придаде на спиралата по-дълбок черен оттенък, в нея се добавя така наречената „черна смола” – вещество което, са използвали за макиажа на очите в древен Египет.

Спирала за очи специално за Вас

Как да бъдем сигурни в закупуването на правилната спирала за нашите очи? Просто следвайте нашите съвета и ще останете възхитени!

• При избора на спирала обръщайте особено внимание на четката. За различните мигли са подходящи различни четчици. За по-късите мигли, избирайте малка четчица – с нея ще нанесете спиралата внимателно и равномерно, като не оставяте никакви следи около окото.
• Дългите и тънки мигли се нуждаят от по-голям размер четка, която ги извива и разделя. Тя е със завити спираловидно връхчета.
• За тънките мигли, изберете четка с различни на дължина ресни или такава, която е във формата на снопче с по-голям размер. Те се наричат XXL.

Дами, може да не слагате руж, сенки или пудра, но без спирала за мигли не може! Нашето тайно оръжие, с което добиваме самочувствие и гледаме с други очи на света!

Източник: Нардиз България

Вашият коментар