С какво трябва да сме наясно при почистване на септична яма

С какво трябва да сме наясно при почистване на септична яма

Почистване на септична яма

Мечтата на всеки е да живее на спокойно кътче извън града. Да бъде на едно чисто място, обгърнат със спокойствие. Да се прибереш от дълъг работен ден или просто след тежък ден, на такова място е привилегия. На такова място ще можеш да презаредиш силите си за следващия ден. Ще отворите очи рано сутрин с щастливо настроение и усмивка на лицето. Така всеки иска да посреща новия ден.

Тази приказка може да трае всеки ден, стига да сте се погрижили за всички важни и основни въпроси. Да сте изчистили всички битови проблеми. Един от тях е безпроблемното функциониране на канализацията.

 Почистване на септична яма – с какво трябва да сме наясно

Ако във вашето райско кътче, няма прекарана канализация, значи най-вероятно използвате септична яма. Място, предназначено за оттичане на всички отходни води на вашия бит и домакинство. Трябва да знаете, че вашата септична яма изисква грижи и следва да бъде периодично почиствана. Това е решението, за да не се стига до запушване и аварии в следствие на преливане на септичната яма. От тук следва и въпроса, с какво трябва да сме наясно относно почистване на септичната яма.

Хубаво е в началото да наблюдавате ямата, за да можете да установите приблизителния период на напълване. Това се определя от типа яма, също от почвата и от потреблението в домакинството. Поради тези причини има различни по големина септични ями – с една или повече камери или такива от различен материал.

По тези, както и всички останали въпроси за вашата септична яма, може да се посъветвате със специалисти. Специалистите от фирма Евроканал, отпушване-на-канали.bg ще ви отговорят на всички подробности. Като например за това, каква яма да изберете за конкретния случай, както и как да се грижите за нея и други. Фирма Евроканал предлага и възможност за абонамент, така излиза още по-изгодно.

Екипите на фирмата работят в София и региона. Те са професионалисти в работата и предлагат професионални ВИК услуги, а Вие с тях избирате сигурността и спокойствието, необезпокоявани от битови грижи.

Гр. София; ж.к. Враждебна; ул. 46-та №2А

Телефон: 0877 77 93 77

Вашият коментар