Хранене в детския лагер или зелено училище

Хранене в детския лагер

Организираното хранене в детския лагер  и зелено училище следва да е с високо качество, компетентно, вкусно и евтино. Различни са смените, както градски дневни, така и летни селски лагери с дълги смени от 7-20 дни. Готвачите да имат богат опит в приготвянето на ястия за деца в съответствие с всички изисквания на детското хранене.

Ежедневно хранене в детския лагер

Колко струва организирането на ежедневно хранене в летен лагер (на дете)

(закуска, обяд, следобедна закуска)

(закуска обяд вечеря)

(закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря)

(закуска, обяд с компот, следобедна закуска, вечеря)

Меню на детски лагер

Менюто включва всички необходими набори продукти, необходими за детското тяло.

Закуска: различни млечни каши (просо, ориз, овесени ядки и др.)

Обяд: месни и рибни супи (богати), кюфтета / таралежи / котлети с гарнитура (например с картофено пюре от истински картофи), различни салати (от Оливие до зеленчукови)

Закуски: извара касероли и торти със сирене, омлети, палачинки и палачинки – най-любимото хранене на децата!

Вечери: яхнии, риба или котлет с гарнитура.

Въпросът за храненето на децата в детските лагери и зелено училище често е най-интересният за повечето родители. „С какво ще се храни детето ми?“, „Колко често“? – тези и много подобни въпроси касаят възрастни, които изпращат студент в лагер. При нас можете да сте сигурни, че редовно храним децата и знаем цялата необходима диета за пълноценна детска храна. Готови сме да се погрижим за всички въпроси, свързани с организирането на здравословна храна за бебета, осигурявайки на децата пълни обеди, закуски, следобедни закуски и вечери.

Информация и интересна тематика, можете да намерите на сайта ни, https://skillception.com/.

Ние сме Skillception.

Закуските, обедите, следобедните закуски или вечерите можете да поръчате отделно за детето Ви- осигурявайки само сутрешна, следобедна или вечерна дажба за деца. Това е най-популярното сред детските лагери за деня (градски лагери, младежки събития на открито и др.)

 

 

Вашият коментар