Шофьорски курс

Шофьорски курс

Шофьорски курс

Шофьорски курсове в София и в частност уроци по шофиране за жени: тайната на успеха

Шофьорски курс. Така че, ако момиче или жена реши да се научи как да управлява кола, за да я управлява, тя ще успее! Ще отнеме 5 урока по шофиране, 10 или 25. На самите шофьорски курсове, които се предлагат от различни автомобилни школи в София ще стане ясно това, в зависимост от следните фактори:

-Способностите на ученика: способност за концентрация, усвояване на информацията, която автомобилният инструкторът Ви дава и използване на получените знания, способност за бързо и ясно даване на команди на ръцете и краката, способност за запомняне на нови мускулни движения за себе си, способност да мисли и прави едновременно. И това, разбира се, не зависи от пола или възрастта на начинаещия шофьор.

-Професионализъм на инструктор по шофиране в автомобил: способността спокойно – с чувство, с усет, с уговорка за преподаване на шофиране. Ще се смеете, но парадоксално е, че да научите мечка да кара колело понякога е по-лесно, отколкото да научите човек да кара правилно кола. И гръбнакът и основите са – началото на първото Ви пътуване – е автомобилният инструктор.

Каква е ролята на авто инструктора в обучението по време на шофьорски курсове

Можем спокойно да кажем, че целият Ви бъдещ автомобилен живот, колко добре ще се получи или изобщо няма, зависи пряко от това колко този човек, инструктор по шофиране, може и иска да Ви научи.

Добре е, когато автоинструкторът усеща ученика, опитвайки се да инвестира в него всичко необходимо за безопасно шофиране и постигане на усвояване на материала по време на шофьорските курсове в София.

Способността да се намери подход към ученика, да се задълбочи в неговите проблеми, да се даде възможност да се правят и самостоятелно да се коригират грешките им, като се правят изводи, понякога доста в груба форма, да се обясни на ученика в какво греши, като опора в трудни моменти, както и постоянно завъртане на главата на 360 градуса, за да се предотвратят инциденти – това не е пълен списък на ежедневните задачи на автомобилния инструктор, занимаващ се с провеждане на шофьорски курсове в София.

Нашите координати за шофьорски курсове в София са: Адрес: София, ж-к Младост 2, ул. „Проф. Ал. Балан“ 16 РУМ – ет. 2 офис 36.

Телефон за връзка: 0877 894 754.

Вашият коментар