Как да изберете правилното бельо, за подарък на половинката си?

Как да изберете правилното бельо, за подарък на половинката си?

Първото важно правило: Изборът на размер. 
Може би това е най-големият проблем, който става въпрос за избор на всякакви дрехи, дори за себе си. Нашият съвет за мъже: „Не искайте да гадаете за формата на женския бюст и се вписвайте в джунглата с етикети за размер – тогава изберете свободно прилепващо бельо: еротични ризи, пеньоари и др. Размерите в такива продукти обикновено съответстват на нашите (44, 46, 48.50 ) Да, и отрежете продукта, така че грешка в размера да бъде почти невидима. Накратко, всичко освен сутиен. Тук можете да гадаете с размер и форма, или можете да пропуснете, само една жена все още ще бъде възхитена от подаръка. Това гарантираме ви!
Второ: И все пак, как да изберете размера.
Това е просто: ако имате възможност, най-добре е да  видите на етикета на любимата си, например на  риза, халат, бикини или сутиен. Цифрите на сутиена означават силата на звука под гърдите, а латинските букви обозначават пълнотата на гърдите, например 90B. В същото време не забравяйте да обърнете внимание на скалата на размера, в която е посочен размерът (той ще бъде посочен в скалата на размера на страната производител или в скалата на размера на няколко страни едновременно). Например, размер 90B по френска скала съответства на размер 75B в европейската скала.
Трето: Избор на модел
Тук не можете да се озадачите дълго време! Изберете какво харесвате и със сигурност ще зарадва половинката Ви! Може би дори погледнете моделите заедно, така че можете да забележите какво особено харесва тя. Това обикновено е 100% хит  в днешно време, а имнено – излизате на шопинг, дамата Ви си харесва нов модел бельо, Вие го заплащате, а след това и го тествате…
Четвърто: Цветови подбор
Ако погледнете в гардероба на любимата си, няма да ви е трудно да отгатнете любимия й цвят  дрехи. Сега всичко е модерно, счита се за добра форма, когато бельото е в хармония  с цветът на дрехите. Като функционална печеливша опция можем да препоръчаме класически цветове: черно или бяло и техните комбинации.

Финални думи. Често, предимно младежите, си правят подобни подаръци, опитайте и Вие, ще видите, че емоциите по време на изборът на такъв подарък са позитивни и приятни. Още нещо, не е задължително бельото да е бикини или пък сутиен. Може да е секси нощница, добре изглеждаща пижама, халат или друг тип сходно бельо.

Вашият коментар