IRobot Roomba S9 Plus Прахосмукачка робот

Прахосмукачка робот

Прахосмукачка робот IRobot Roomba S9 Plus осигурява мощно засмукване и превъзходна почистваща мощност от замърсяване и прах. 

На подове от твърдо дърво той събира средно 93% от нашия тестов пясък, най-голямото количество в нашата тестова група. 

IRobot Roomba S9 Plus Прахосмукачка робот

Също така, вакуумният робот Roomba премахва средно 71% пясък от нашия килим, докато вакуумира. Отново това е най-добрият резултат, който видяхме при този специфичен тест. Освен това почиства повече коса от домашни любимци, пърхот и алергени за домашни любимци от всеки вакуум в тази тестова група. А ботът навигира и картира множество стаи и етажи. 

iRobot също така актуализира приложението си, за да ви позволи да посочите „предпазвайте зоните“. За да обозначите области, които S9 Plus трябва да избягва при почистване. Приложението също така ви позволява да използвате гласови команди за незабавно почистване на стая с помощта на Alexa или Google Voice Assistant.

Можете да свържете S9 Plus с приложението Roomba и с домашния си WiFi. Най-доброто от всичко е докинг станцията Roomba S9 Plus ‘CleanBase. Док за зареждане едновременно зарежда батерията на робота и автоматично изпразва праховата му уредба, което прави почистването още по-лесно и ви предпазва от притеснения за живота на батерията. Сега това е удобно.

Вашият коментар