Лесни съвети за мъжката красота

мъжката красота

Идеи и топ продукти за лесна поддръжка на мъжката красота

 

Модерният мъж полага все повече грижа за себе си. Спортува, облича се модерно, полага грижи за косата, кожата и брадата си. Това е се харесва от всички, кой не обича да вижда подържани мъже или жени? Козметичното шкафче на мъжа вече не е това, което беше. Разбира се, ако броя на продуктите надхвърлят тези на жената, то тогава може би някой отива в крайност. Напоследък визията с брада, става все по-модерна, а с това и нуждата от грижа става все по-голяма. За да е добре изглеждаща една брада, тя трябва да е подържана и добре оформена. А какво е необходимо за мъжката красота в този случай.

• На първо място е това формата на брадата да е подбрана според формата на лицето. Ако не можете да се справите сами, доверете се на професионалист.

• Хигиената – задължително условие, ако искате брадата да е по-скоро секси и да допълва визията, отколкото да е отблъскваща.

5 продукта са достатъчни за базова грижа за мъжа. Кои са те?

 

1. Шампоан за брада – брадата най-често е твърда, ако е по-дълга задържа различни миризми и остатъци от храна, мазнина. Честото миене с обикновен сапун, може да доведе до изсушаване и дискомфорт. За да се радвате на омекотена, подхранена и освежена брада, измивайте със шампоан специално за брада. Остава приятно ароматизирана и лесна за оформяне и стилизиране.

2. Хидратиращ продукт за лице – мъжката кожа не е толкова рехава и деликатна, колкото женската. Но въпреки това, кожата е жив орган и като такъв, тя има нужда от грижа, без значение дали е мъжка или дамска. Morgan’s Pomade разработват продукт специално за нуждите на мъжката кожа. Хидратира и подхранва, без да омазнява или оставя чувство за отежняване. Нанесете сутрин след измиване и така кожата Ви ще бъде защитена и хидратирана.

3. Масло за брада с бразилски портокал – топ продукт за брада от началото на годината. Уникален аромат на бразилски портокал. Омекотява брадата, заздравява, подхранва я, както и кожата под нея. Може да се използва и като стилизант с лека фиксация. Подходящо е за твърди и непокорни бради. Само няколко капки са достатъчни.

4. Вакса за брада и мустаци – за добре оформена брада, няма как да минете без стилизант. Ваксата е удачен вариант, в зависимост от предпочитанията, може да изберете различни степени на фиксация. Ваксата е по-еластичен продукт в сравнение с гел или пяна. Гелът и пяната не са подходящи за използване върху брада тъй като я правят твърда и я оставят на „клечки“. Съвсем малко количество вакса е достатъчно за оформяне на брада и мустаци. Оставят приятен аромат.

5. Одеколон/парфюм – одеколони и парфюми, това изпозлва почти всеки мъж. Стик против изпотяване и парфюм, завършват мъжката визия.

Източник: 4beauty.bg 

Вашият коментар