Летни лагери за деца – плюсове и минуси

Летни лагери за деца – плюсове

Летни лагери за деца – плюсове

*Нещо непредвидено може да се случи на дете

Децата са деца и те не са имунизирани от наранявания нито в лагера, нито под ваше наблюдение. И в крайна сметка да не държи детето под денонощен надзор до 18-годишна възраст? Опитайте се да се притеснявате по-малко. Още повече, че сега всеки момент можете да разберете дали всичко е наред с него, като му се обадите по мобилния телефон. В нашето детство е различно: единственият начин да се уверим, че детето се чувства чудесно е да го посетим на „родителски ден“. Между другото, той беше уреден само веднъж в триседмична смяна. А ако искате тръпка, гледайте филма „Петък 13-ти“, филм на ужасите, в който действието е летен лагер. А главният злодей – известният Джейсън с хокейна маска.

*За или против детските лагери.

В летния лагер детето може да изпита първата си любов

Спомняме си първата си любов за цял живот и някой ден детето Ви също ще трябва да го изпита. Напълно възможно е това да се случи в летния лагер. И вълнението на родителите за това е разбираемо. Вкрайна сметка несподелената любов може да се превърне в истинска трагедия за уязвимо дете. Но рано или късно всеки изпитва това чувство и ние трябва да го приемем. Aко е необходимо, да заместим родителското си рамо с детето. Освен това първата любов може да бъде щастлива, тоест взаимна, както във филма „Кралството на пълнолунието“.

Летни лагери за деца – плюсове. Ние от Skillception имаме мисия да създадем платформа, където ще срещнем хората, които предоставят знания и умения с тези, които имат нужда от тях.

Откъде идва млякото, как се прави хлябът? Това всичко детето Ви може да научи в летен лагер за деца във ферма, на село, далече от цивилизацията, извършване на полезна работа.

Летните детски екологични лагери са идеален избор за жителите на мегаполиси, за тези, които искат да научат или оценят красотата на селския живот. Децата прекарват ваканциите си в частна ферма, в истинско село. В летните екологични лагери децата ще се запознаят с живота на истинските фермери, ще се научат как да пекат хляб, ще се научат как се доят крави и да правят сирене. По време на фермерските празници в селото те ще помогнат да се грижат за телета, прасенцата, конете, зайците и домашните птици. Храната, която ще консумират, ще е изцяло от местни продукти, децата пълноправно ще участват в приготвянето на обедите и вечерите за всички.

Вашият коментар